Marketing támogatás

Szükséged lenne egy tapasztalt marketingesre, de eddig nem találtál?

Nem akarsz vagy nem tudsz állandó embert felvenni, de jól jönne, ha valaki folyamatosan támogatna a vállalkozásoddal kapcsolatos céljaid elérésben?

Unod már, hogy mindig csalódsz, és újra meg újra be kell avatni egy új embert a legapróbb részletekbe?

Hagyd abba a keresgélést, kezdjünk el együtt egy hosszabb távú, eredményes együttműködést, és találjunk közösen megoldást a céljaid elérésére. 

Megismerem a vállalkozásod, a termékeid, a célcsoportod, elmélyülök a témádban, így akár időszakosan, akár hosszabb távon is egyre eredményesebben tudlak segíteni. 

 

Miben tudunk együttműködni?

Ha gyors és hatékony segítségre van szükséged

Értékesítési tölcsérek készítése

Egy jól kidolgozott folyamat mentén a te vállalkozásodra is felépíthetünk egy olyan rendszert, ami az év minden napján dolgozik érted. 
Horogra akasztjuk az érdeklődőket, elérjük, hogy megtérüljön a megszerzésükbe fektetett pénz, sőt, akár azonnali vásárlásra is rávehetjük őket. Aztán pedig újabb vásárlásra.
És újabbra. 

Weboldalad felpörgetése

Ha új weboldalra van szükséged, vagy a régit szeretnéd megújítani, jól jön a marketinges szemlélet.
Gyakran néhány szöveges vagy szerkezeti változtatással is jelentős eredményeket lehet elérni egy meglévő honlap esetében.
Ha pedig újat készíttetnél, nem árt marketing szempontból is előre tervezni, ezzel sok kellemetlenségtől óvod meg magad. Mivel e téren is van tapasztalatom, keress bátran, ha úgy érzed, a webes megjelenésed megérett a változásra!

Kommunikációs stílus kidolgozása

Bizonytalan vagy abban, milyen stílusban és milyen platformokon kellene kommunikálnod?
Tervezzük meg együtt a fő irányvonalat egészen az apró finomságokig! MIvel számtalan témában és stílusban írtam már, a te célközönégedhez is megtaláljuk a megfelelő irányt!

Ha hosszabb távú együttműködést szeretnél

Új projektek beindítása

Ha egy hosszú folyamat elején vagy, és nem szeretnél egyedül nekivágni, kérj bátran segítséget!
Akár a névadástól kezdve szívesen segítek egy új termék vagy szolgáltatás bevezetésében és népszerűbbé tételében.

Folyamatos együttműködés

Ha nem egy-egy feladatra keresel megvalósító társat, hanem állandó segítséget szeretnél, akkor is fordulj hozzám bizalommal.
Mivel szeretek elmélyülni a projektjeimben, ilyen szoros együttműködésre csak kevés céggel van lehetőségem, de ha időm engedi, szívesen dolgozom veled hosszú távon is.

Nem találod a listában, amire felkérnél?

Semmi pánik!

A leggyakoribb megkereséseket gyűjtöttem össze, de könnyen lehet, hogy amiben neked van szükséged segítségre, azzal is foglalkoztam már.

Egy emailt megér, hogy megkérdezz 🙂
szilvi@marketingangyal.hu

Milyen áron dolgozom?

Kezdetben nagyon nehéz megbecsülni, hogy amiben szükséged van segítségre, mennyi munkát igényel és milyen új lehetőségek, feladatok merülnek fel közben. Mivel minden projekt különböző, bármivel is keresel meg, egyeztetni fogjuk az igényeidet, elképzeléseidet, és ez alapján egyedi ajánlatot kapsz.

Azért, hogy előre tervezhess, összeállítottam neked 3 csomagot. Így te dönthetsz arról, hogy mennyi időre szeretnél bevonni a munkába akár egyszeri alkalommal, akár havi szinten folyamatosan. 

Ne aggódj, ha a közös munka során meggondolod magad és csomagot váltanál, abszolút rugalmasan megteheted akár kevesebb, akár több munkára van szükséged. 

Mivel mindkettőnknek az a legjobb, ha hosszú távon tudunk együttműködni, részemről gyors és alapos munkára számíthatsz. 

"Vágjunk bele"
csomag

Először egy kisebb feladattal kipróbálnád, hogyan tudunk együtt dolgozni?
Semmi akadálya, induljunk egy kisebb együttműködéssel, így fel tudod mérni, mennyire passzolunk egymáshoz.

10 órás együttműködés
140.000 Ft

"Marketing megvalósító" csomag

Ha már tudod, hogy én vagyok számodra az ideális megvalósító partner, akkor bevonhatsz bármilyen feladatba, amiben jól jönne a segítségem. Ebbe a csomagba sok hasznos feladat bele fog férni.

20 órás együttműködés
260.000 Ft

"Marketing Angyal" csomag

Ha tudod, hogy nagyobb feladat áll előtted, amelyben biztosan szükséged lesz aktív segítségre, akkor válaszd ezt a lehetőséget. Ráadásul ár/érték arányban ezzel jársz a legjobban 🙂

40 órás együttműködés
460.000 Ft

Szeretnél velem dolgozni?

A Kapcsolat pontban megtalálod az elérhetőségeimet. Ha úgy érzed, tudnék segíteni abban, hogy együtt jobb eredményeket érjünk el, akkor keress meg bátran!