Briliáns Facebook hirdetések 5 hét alatt

Ott voltál a legutóbbi Briliáns Business workshopon, és kedvet kaptál a Facebook hirdetések világához?

Ahhoz, hogy az első hirdetési élményeid pozitívak lehessenek, szükséges, hogy még a konkrét kampányok készítése előtt felvértezd magad némi tudással. Ez segít, hogy ne érezd magad elveszettnek, magabiztosságot ad, mert tudod, mit csinálsz, és nem utolsósorban a tudásodra alapozva sikeres, eredményes kampányokat tudsz majd futtatni. 

Készen állsz, hogy belevesd magad ebbe a rejtélyes, de nagy lehetőségeket tartogató világba? 

Mi lenne, ha a Facebook hirdetések lennének a következő eszköz ahhoz, hogy nagyobbat teremts, mint eddig valaha?

5 hét alatt eljuttatlak oda, hogy magad tudd kezelni a hirdetéseidet, méghozzá magabiztosan és eredményesen!

Tudom, hogy szükséged van stabil alapokra és haladó technikákra is ahhoz, hogy el tudj indulni a hirdetések készítésében. 

Egyedül azonban nehéz lenne összegyűjteni a megfelelő tudást, és a források között is elveszhetsz. Nehéz megítélni, mi az, amit tudnod kell, ráadásul a száraz leírások, vagy túlzottan elméleti képzések sem segítenek, hogy tisztuljon a köd. 

Persze az is jó lenne, ha mindez nem tartana hónapokig, mert mire összegyűjtöd a szükséges tudást, elvész a lendület…

Évek óta kezelek hirdetési fiókokat, tartok konzultációkat, sőt oktattam is már a hirdetéskezelést több partneremnek, így pontosan tudom, mire van szükséged az infórengetegből. 

Összeállítottam neked egy olyan 5 hetes képzési programot, amivel a saját tempódban, kényelmesen, de mégis vezetett formában tanulhatod meg a legfontosabb dolgokat a Facebook hirdetések létrehozásáról és kezeléséről. 

Hogy épül fel az 5 hetes online képzés?

 • A képzés teljes mértékben online, személyes találkozást nem igényel.
 • Minden videóhoz a saját, zárt tanulói felületeden keresztül férsz majd hozzá, kényelmesen.
 • A képzés ideje 5 hét, de a végén egy kis meglepetéssel is készülök.
 • Az 5 hét során a legfontosabb témakörökön megyünk végig az alapoktól a haladóbb technikákig.
 • Ha még nem láttál belülről hirdetéskezelőt, akkor is fel fogod tudni venni a fonalat, mert a technikai alapoktól indulunk, a képzés végére pedig egyedül is képes leszel beállítani egy összetettebb kampányt is!
 • Folyamatosan, minden héten felkerül a saját tanulói fiókodba egy-egy új témakör, több videóra bontva, amelyeket a saját időbeosztásodnak megfelelően tudsz megnézni. 

Mi lesz az 5 hét témája?

1. Technikai alapok

Az első héten lerakjuk azokat az alapokat, amikre később építkezhetsz! Ezen a héten ismerkedünk meg az üzleti oldalad lehetőségeivel, a hirdetéskezelő felépítésével, a eseménykezelő használatával, és a mérésekkel, azaz a legfontosabb technikai alapokkal, amelyek nélkül nem érdemes továbblépni.

2. Mit hirdethetsz?

Az alapok után alaposabban megismerjük a kampányok típusait és lehetőségeit, így tudni fogod, mire hirdethetsz, és azt milyen beállításokkal teheted meg. Megnézzük a forgalomterelésre, vásárlásra vagy aktivitásnövelésre, követőgyűjtésre szolgáló kampányokat, és arról is beszélek, hogyan érdemes gondolkodni a kampányok felépítésénél.

3. Kinek hirdethetsz?

A sikeres kampányok egyik kulcsfontosságú eleme, hogy a jó közönséget találd meg. Erre megmutatom a legjobban működő beállításokat, és számos olyan tippet mutatok, amikkel újra el tudod érni azokat, akik potenciális ügyfeleid lehetnek. Talán nem is gondolnád, mennyire sok különböző célzást rejt a Facebook!

4. Mennyiért hirdess?

Talán a költségkeret az a kérdés, ami a leginkább lázban tartja a kezdő hirdetőket, ezért ennek is a mélyére ásunk. Megnézzük, milyen költségkeret típusok közül választhatsz, és hogyan számold ki a megfelelő költségkeretet egy kampányhoz.

5. Hogyan hirdess?

Az egyik legizgalmasabb rész, amikor testet ölt egy konkrét hirdetés, amit már te készítesz, szövegekkel, képekkel együtt. Megmutatom, mire figyelj a hirdetés elkészítésénél, hogy az jól működjön, és tippeket is adok, honnan inspirálódj, vagy milyen szoftver segíthet, hogy grafikusi szintű képeket készíthess akkor is, ha nincs igazán érzéked ehhez.

6. MEGLEPETÉS

Az 5 hét után készülök egy meglepetés héttel is, amelyen további hasznos videókat kapsz.

Mikor indul a képzés és mi lesz a menetrend?

 • Első hét: április 2-7. - ekkor kerülnek fel az első videók a technikai alapozással.
 • Második hét: április 8-14.
 • Harmadik hét: április 15-21.
 • Negyedik hét: április 22-28.
 • Ötödik hét: április 29-május 5.
 • Meglepetés hét: május 6-12. 

A videókat folyamatosan teszem közzé, nem egyszerre zúdítok rád minden anyagot. 

Általában 10-15 perces egy videó terjedelme, hogy könnyebben fel tudd dolgozni, és egy adott héten 3-6 videóval számolhatsz. 

Csak később tudnál csatlakozni? 

Bármikor jöhetsz, a csatlakozásodig közzétett videókat megkapod egyben.

Jelentkezés

Az 5 hetes képzésre Briliáns Business kedvezménnyel jelentkezhetsz, 49.990 Ft helyett 29.990 Ft-ért. 

A kedvezményt automatikusan érvényesítem, nem szükséges kuponkódot megadod! 

A képzési videókhoz a hozzáférést nem korlátozom, bármikor újranézheted őket!